feestzaal


Bent u binnenkort jarig of heeft u iets bijzonders te vieren? Geniet dan samen met familie, vrienden of collega’s van een mooi feest bij Parkhoeve de Middelt in Limburg!

De hoeve is een bijzondere en sfeervolle feestlocatie met verschillende feestzalen passend voor zowel grote als kleine gezelschappen. Ontvang uw gasten met koffie en vlaai, lekkere hapjes tussendoor of een heerlijk buffet. Verder zijn alle benodigde presentatiemiddelen aanwezig voor eventuele voordrachten. Parkhoeve de Middelt is gelegen in de gemeente Peel en Maas en gemakkelijk te bereiken vanuit Venlo en Roermond. Wij denken graag met u mee over een passend programma om er een onvergetelijk feest van te maken! 

Meer weten?

Parkhoeve de Middelt heeft verschillende zalen voor zowel grote als kleine gezelschappen. We bieden vol op mogelijkheden qua eten en drinken, zoals koffie en vlaai, lekkere hapjes tussendoor, een barbecue of een uitgebreid buffet. Verder zijn alle benodigde presentatiemiddelen aanwezig, zoals een microfoon voor eventuele voordrachten. Tot slot beschikt de hoeve over een ruime parkeerplaats en zijn we makkelijk te bereiken vanuit heel Peel en Maas.
Alleen bij beschikbaarheid I informeer naar de mogelijkheden. 

Feest in Peel en Maas

Heeft u binnenkort iets te vieren in Peel en Maas, dan bent u bij Parkhoeve de Middelt aan het juiste adres! Parkhoeve de Middelt is gelegen tussen Kessel en Baarlo en daarom makkelijk te bereiken vanuit heel Peel en Maas. Parkhoeve de Middelt beschikt over verschillende zalen, waar zowel kleine als grote gezelschappen terecht kunnen voor feesten. Meer weten over een feestzaal voor  het organiseren van een feest in Peel en Maas? Bel of mail ons gerust!

Verjaardag

Hiep hiep, hoera! Bent u binnenkort jarig en wilt u uw verjaardag graag vieren met familie en vrienden op een unieke feestlocatie? Dan zit u bij Parkhoeve de Middelt goed! Wij denken graag met u mee over een passend programma voor uw verjaardag! Lekker eten, gezellige mensen en een mooie feestlocatie zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke verjaardag!

Actief feest

Bent u op zoek naar een feest met een beetje actie? Dan bent u bij Parkhoeve de Middelt in Peel en Maas helemaal aan het juiste adres. Op onze feestlocatie zijn allerlei activiteiten mogelijk voor zowel grote als kleine groepen. Wat dacht u van een workshop handboogschieten, een mooie solextour of de Oudhollandse spellen? Natuurlijk hebben we ook volop keuze uit verschillende eetmogelijkheden, van lekkere hapjes tussendoor tot een uitgebreid buffet. Meer weten over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op!

Feestlocatie

Bent u op zoek naar een mooie feestlocatie in gemeente Peel en Maas? Geniet dan samen met uw familie, vrienden en collega’s van een onvergetelijk feest bij Parkhoeve de Middelt! Onze historische hoeve beschikt over verschillende zalen, waar zowel grote als kleine gezelschappen een onvergetelijk avond kunnen beleven. Verder bieden we vol op keuze uit verschillende eetmogelijkheden. Wat dacht u van een stamppot buffet, een barbecue, hapjes tussendoor of een uitgebreid buffet? Meer weten over onze feestlocatie? Kom gerust een keer langs!

Peel en Maas

Onze historische hoeve in Peel en Maas beschikt over verschillende ruimtes, zo hebben we feestzaal de grote schuur en feestzaal de kleine schuur. Verder beschikt de hoeve, gelegen in Peel en Maas, over een ruime binnenplaats. In iedere feestzaal kunnen zowel grote als kleine groepen een gezellige avond beleven!