stamppot buffet


Uitgebreid stamppot buffet met ouderwets lekkere stamppotten en ambachtelijk bereide vleesgerechten. Op 'n mooie landelijke locatie verzorgen wij graag uw winters stamppot buffet voor familie en vrienden.

  • erwtensoep, boerenbrood met roomboter
  • zuurkoolstamppot met rookworst
  • wortelenstamppot met zuurvlees
  • boorenmoos stamppot met braadworst
  • gebraden gehaktballetjes
  • jus en appelcompote
  • mosterd, zilveruitjes en augurkjes

Als het buiten koud en guur is, gaat er niks boven een stamppot buffet. Stamppot is een oer Hollandse maaltijd, gezellig  en heerlijk voor in de koude herfst- en wintermaanden. Het stamppot buffet is een mooie afsluiting van een van onze winteruitjes. Combineer de Snertwandeling met een groot bord vol dampende stamppot voor een compleet verzorgd dagje uit in Limburg. Of eindig een groepsuitje met een goed verzorgd stamppotbuffet na een spellenmiddag met Oud Hollandse spellen (vanaf 25 personen).

Optioneel:

boerengolf
+ € 11,50 p.p.
oudhollandse spellen
+ € p.p.
toetjesbuffet
+ € p.p.

Stampotten buffet

Speciaal voor in de wintermaanden hebben wij een overheerlijk stampottenbuffet samengesteld. Als de dagen korter worden en de avonden lengen, krijgen we weer trek in zo’n heerlijke stamppot. De winter heeft zoveel moois te bieden, zoals de geur van rookworst en een goede stamppot. Het leuke aan stampotten is, dat het zo typisch Nederlands is. Wat haggis is voor de Schotten, is stamppot voor ons. Het stampotten buffet bestaat uit stamppot met winterwortelen, met zuurkool en spekjes of ´boerenmoos´ stampot met rookworst en gehaktballen. Dat is ouderwets genieten van heerlijke winterkost met ambachtelijk bereide stampotten. 

Wintermaaltijd met stamppot

In zaal 'de Boerenschuur' hebben we de tafels feestelijk gedekt. Na de stevige erwtensoep met boerenbrood en roomboter kan iedereen naar hartelust de borden vol scheppen vanuit de dampende serveerschalen. Er is meer dan genoeg keuze en alles ziet er even lekker uit! In de wintermaanden is het heerlijk om binnen te genieten van een echte winterse maaltijd. Gezellig met een van onze winteractiviteiten voor een winters groepsuitje in Limburg. 

Winteractiviteit in Limburg

Een winteruitje in Limburg met familie of met vrienden is pas compleet met een winters stamppottenbuffet. Combineer deze wintermaaltijd met een van onze winteractiviteiten. Buiten een frisse neus halen tijdens het boerengolf of een winterwandeling, om daarna weer op te warmen in de Boerenschuur. Of pimp een koe of klomp en ga creatief aan de slag met verf en kwast. Zoeken jullie een avondvullend programma? Dan hebben we een spelshow met spellen en quizvragen bekend van TV. Vragen en opdrachten onder leiding van een quizmaster voor een gezellig avondje uit. Dus zijn jullie op zoek naar een leuke winteractiviteit in Limburg? Bekijk dan ons winteraanbod of informeer dan naar de mogelijkheden . 

Winteruitjes met eten en drinken

Op een mooie landelijke locatie in Limburg ligt Parkhoeve de Middelt, een monumentale boerenhoeve uit 1823. Op de sfeervolle binnenplaats van de carréboerderij ligt een gezellig boerderijterras voor passanten en groepen die te gast zijn voor een van de vele groepsuitjes. Parkhoeve de Middelt heeft een aantal feestzalen in `de Boerenschuur´. De zalen zijn geschikt voor kleinere gezelschappen, maar ook voor grote groepen tot 150 personen. Winteractiviteiten kunnen worden gecombeerd met eten en drinken, met keuze uit diverse buffetten. Afhankelijk van jullie wensen kunnen we een passend programma samenstellen. Compleet met eten en drinken en gezelligheid. Meer weten? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij contact met u op. Bellen kan ook, naar 0774771247.