lunchen in Kessel


Wilt u lunchen in Kessel? Op een steenworp afstand van de Maas, ligt in het fraaie buitengebied van Kessel, Parkhoeve de Middelt. Uniek gelegen in het mooie Maasdal van Kessel, serveren wij smakelijke lunches.

In de sfeervolle zalen van de boerenhoeve verzorgen wij ook uw lunch! Of u nu op zoek bent naar een locatie om te lunchen in Kessel met een klein gezelschap, of met een grote groep, bij Parkhoeve de Middelt bent u van harte welkom. Groepen tot ruim 150 personen kunnen genieten van een smakelijke lunch tijdens een dagje uit in Kessel. 

Bekijk hieronder onze lunchmogelijkheden: 

Lunchbuffet

Voor een smakelijke lunch bent u bij ons aan het goede adres! Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van lunches voor groepen. De zalen in de boerenhoeve bieden zitgelegenheid aan ruim 100 personen en op het gezellige boerenterras beschikken wij over 150 zitplaatsen. Het lunchbuffet wordt smaakvol opgesteld op mooi aangeklede buffetten en daarnaast serveren wij aan tafel gerechten uit. Kortom, wij zorgen er voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt bij de lunch naar keuze, zodat u ontspannen kunt lunchen in Kessel.

Boerenlunch

Na de goed gevulde soep met stokbrood en kruidenboter, serveren wij een rozijnenbol en een belegd broodje met ham en een broodje kaas. Bovendien, bij mooi weer kunnen jullie op ons terras lekker buiten zitten en genieten het zonnetje.

Boerenlunch Royaal

Compleet verzorgd lunchbuffet met soep en stokbrood met kruidenboter, diverse soorten brood en harde en zachte broodjes, kaas, brie en diverse soorten vleeswaren, zoet beleg, kroket en huzarensalade. Inclusief koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange (‘Boerenlunch Royaal’ is mogelijk vanaf tien personen)

Lunch de Middelt

Gevarieerde luxe broodjes, belegd met salades, brie, kaas en vleeswaren en een passende garnituur. Vooraf serveren wij een heerlijke kop soep met stokbrood en kruidenboter.
(‘Lunch de Middelt’ is mogelijk vanaf zes personen)

Optioneel:

ijscoupe
+ € 6,50 p.p.

Dagje uit in Kessel

Op zoek naar een lunchlocatie om te lunchen in Kessel? Bekijk dan de lunchmogelijkheden van Parkhoeve de Middelt. Een prachtige locatie voor een gezellig dagje uit met een smakelijke lunch in Kessel. En dat niet alleen, ook voor gezellige groepsuitjes in Limburg bent u bij ons aan het juiste adres. Combineer een potje boerengolf, handboogschieten, een GPS wandeltocht of solex rijden met een bezoek aan Kasteel de Keverberg voor een gezllig dagje uit in Kessel. Wij bieden volop mogelijkheden voor de organisatie van een familiedag, bedrijfsuitje of vriendendag.

Maasdorp Kessel

Kessel is een van de oudste dorpen aan de Maas met een rijkshistorisch erkende, maar vooral gezellige dorpskern. Kessel ontstond in de 10e eeuw rond een Middeleeuwse wachttoren, het huidige Kasteel de Keverberg. Vanuit Kasteel de Keverberg in Kessel heeft u een magnifiek uitzicht over de Maas en het Maasdal. Een fantastisch panorama uitzicht, waar u zeker van zult genieten. De historische markt van Kessel ligt aan de voet van het imposante Kasteel de Keverberg. 

Terras in Kessel

Parkhoeve de Middelt in Kessel, heeft een prachtig terras waar u geniet van het weidse uitzicht over de landerijen en terwijl u geniet van een smakelijke lunch, varen de boten voorbij. Genieten en tot rust komen. Deze ingrediënten bieden wij u tijdens een ontspannen bezoek aan Kessel aan de Maas.

Boerenterras

Ons boerenterras is gelegen in het Limburgse Kessel, een idyllisch plaatsje aan de Maas. Op het boerenterras voeren een uitgebreide lunchkaart, waarbij we een ruime keuze bieden uit  smakelijke lunchgerechten. Laat u verrassen door ons gevarieerde aanbod!  Met een diverse vers gemaakte broodjes, tosti’s en huisgemaakte soep. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een lekker stukje echte Limburgse vlaai. Laat u verrassen door het gevarieerde aanbod. Wij verzorgen ook BBQ’s en lunchbuffetten. Het terras grenst aan diverse wandel- en fietsroutes en is een uitgelezen locatie voor de start, pauze of finish van een mooie dag wandelen en fietsen in Kessel

Kasteel de Keverberg

In 2015 is de herbouw van Kasteel de Keverberg voltooid en geopend voor bezoekers. Vanuit Kasteel de Keverberg heeft u een magnifiek uitzicht over de Maas en het Maasdal in Kessel. Kasteel de Keverberg kunt u bezoeken. Met een ligging van 40 meter boven het Maasniveau heeft u een schitterend uitzicht over het Maasdal. Wilt u graag wandelen langs de Maas? Een wandeling over het Maaspad start vanuit het oude Marktplein en eindigt bij het veerpontje dat u vanuit Kessel naar de overzijde van de Maas zet. Een bezoek aan Kasteel de Keverberg combineert uitstekend met een bezoek aan Parkhoeve de Middelt, bijvoorbeeld om te lunchen in Kessel met een leuke middagactiviteit in een groene, rustgevende, landelijke omgeving. 

Kasteel Kessel

Het oude Maasdorp Kessel is zeer de moeite waard om te bezoeken. Kessel is een pittoresk Maasdorp met een historisch marktplein en het imposante Kasteel de Keverberg. Rondom het kasteel in Kessel kunt u prachtig wandelen langs de Maas over het Maaspad. Zo loopt u over een speciaal daarvoor aangelegde loopbrug. Vanuit de oude markt bij Kasteel de Keverberg, loopt u over het Maaspad richting het veerpond en via het Veersepad, met zijn prachtige villa’s, wandelt u weer terug richting de Markt. De oude kasteelmuren van Kasteel de Keverberg en fraaie villa’s met tuinen grenzend aan de Maas, markeren het wandelpad rondom het kasteel in Kessel. Wilt u een bezoek brengen aan Kasteel de Keverberg en lunchen? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Parkhoeve de Middelt en bel 077-4771247 of verstuur het contactformulier. Ook voor een compleet dagje uit, kunt u bij ons terecht.