Kasteel de Keverberg en lunchen


Wilt u een bezoek brengen aan Kasteel de Keverberg en lunchen? Parkhoeve de Middelt in Kessel ligt nabij Kasteel de Keverberg en na een rondleiding bij Kasteel de Keverberg, ontvangen wij uw gezelschap voor een smakelijke lunch.

Of u na een bezoek aan Kasteel de Keverberg wilt lunchen met een klein gezelschap of met een grote groep, bij Parkhoeve de Middelt bent u van harte welkom. Groepen tot ruim 150 personen kunnen genieten van een smakelijke lunch tijdens een dagje uit in Kessel. In de sfeervolle zalen van de boerenhoeve verzorgen wij ook uw lunch! 

Bezoek Kasteel de Keverberg - lunchmogelijkheden overzicht:

Lunchbuffet

Voor een smakelijke lunch bent u bij ons aan het goede adres! Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van lunches voor groepen. De zalen in de boerenhoeve bieden zitgelegenheid aan ruim 100 personen en op het gezellige boerenterras beschikken wij over 150 zitplaatsen. Het lunchbuffet wordt smaakvol opgesteld op mooi aangeklede buffetten en daarnaast serveren wij aan tafel gerechten uit. Kortom, wij zorgen er voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt bij de lunch naar keuze zodat u ontspannen kunt lunchen in Kessel.

Boerenlunch

Na de goed gevulde soep met stokbrood en kruidenboter, serveren wij een rozijnenbroodje en een belegd broodjes ham en een broodje kaas. Bij mooi weer kunnen jullie ook op ons terras heerlijk buiten genieten van de lunch in het zonnetje.

Boerenlunch Royaal

Compleet verzorgd lunchbuffet met soep en stokbrood met kruidenboter, diverse soorten brood en harde en zachte broodjes, kaas, brie en diverse soorten vleeswaren, zoet beleg, kroket en huzarensalade. Inclusief koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange (‘Boerenlunch Royaal’ is mogelijk vanaf tien personen)

Lunch de Middelt

Gevarieerde luxe broodjes, belegd met salades, brie, kaas en vleeswaren en een passende garnituur. Vooraf serveren wij een heerlijke kop soep met stokbrood en kruidenboter.
(‘Lunch de Middelt’ is mogelijk vanaf zes personen)

Optioneel:

ijscoupe
+ € 6,50 p.p.

Maasdorp Kessel

In de 10e eeuw ontstond Kessel rond een Middeleeuwse wachttoren, het huidige Kasteel de Keverberg. U heeft een prachtig weids uitzicht over de Maas en het glooiende Maasdal in Kessel. Aan de voet van Kasteel de Keverberg ligt het historische marktplein. Midden in het pittoreske centrum van Kessel liggen nog oude boerenhoeves naast statige oude villa’s.

Dagje uit in Kessel

Een bezoek aan Kasteel de Keverberg en lunchen combineert u met een leuke activiteit voor een gezellig dagje uit in Kessel. Parkhoeve de Middelt is een mooiel lunchlocatie nabij Kasteel de Keverberg. Na de lunch bieden wij volop mogelijkheden en vertier voor een dagje uit. Te midden van de grazende Brandrode runderen, wordt het spel Boerengolf gespeeld. Gezellig voor jong en oud. Bent u met een groep waar de leeftijden nogal variëren? Denk dan eens aan de groepsactiviteit Boerenspellen. Jong en oud geniet van de ruime keuze aan boerenspellen. Het ‘Land van Kessel’ doorkruist u met een solex of tandem. Solex rijden is al tijden populair in Nederland  en is een vervoersmiddel waarmee u grote afstanden op een unieke manier overbrugt. Handboogschieten of een creatieve workshop ‘Koe schilderen’, het actieve Bubblevoetbal of de Boerenzeskamp zijn ook voorbeelden van groepsactiviteiten voor een gezellig dagje uit in Kessel.

Kasteel de Keverberg

Breng een bezoek aan Kasteel de Keverberg en lunch bij Parkhoeve de Middelt. Sinds de opening van Kasteel de Keverberg in Kessel, hebben al veel mensen een bezoek gebracht aan dit imposante en markante bouwwerk in het centrum van Kessel. Een rondleiding geeft u een goed beeld van de rijke historie van Kasteel de Keverberg en het omliggende gebied, het Land van Kessel. Rivier de Maas stroomt langs het kasteel en vanuit Kasteel de Keverberg heeft u een schitterend uitzicht over de weide omtrek en de Maas die zich een weg door het gebied kronkelt.

Locatie om te lunchen in Kessel

Voor een smakelijke lunch met bezoek aan Kasteel de Keverberg, bent u bij ons aan het goede adres! Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van lunches voor groepen. De zalen in de boerenhoeve bieden zitgelegenheid aan ruim 100 personen en op het gezellige boerenterras beschikken wij over 150 zitplaatsen. Het lunchbuffet wordt smaakvol opgesteld op mooi aangeklede buffetten en daarnaast serveren wij aan tafel gerechten uit. Kortom, wij zorgen er voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt bij het lunchbuffet naar keuze. Een zeer geschikte locatie om smakelijk te lunchen in Kessel, na een bezoek aan Kasteel de Keverberg.

Boerenterras

Het boerenterras van Parkhoeve de Middelt is een gewaardeerde rustplaats voor fietsers en wandelaars. Maar is ook de moeite waard om te bezoeken na een rondleiding bij Kasteel de Keverberg voor een lunch met eventueel aansluitend een groepsactiviteit. In het Limburgse Kessel ligt in het landelijk gebied een boerenhoeve met behalve sfeervolle binnenruimtes in de Boerenschuur, ook een gezellig boerenterras. Op het boerenterras voeren een uitgebreide lunchkaart, waarbij we een ruime keuze bieden uit  smakelijke lunchgerechten, met diverse vers gemaakte broodjes, tosti’s en huisgemaakte soep. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een lekker stukje echte Limburgse vlaai. Wij verzorgen ook BBQ’s en lunchbuffetten voor groepen tot ruim 150 personen. Dus plant u een dagje uit naar Kasteel de Keverberg met lunch, of wilt u een dagje wandelen of fietsen in Kessel, kom dan naar Parkhoeve de Middelt.