solexverhuur


Solexverhuur Limburg verzorgt uw solextour. Op echte oldtimer solexen rijden jullie een verrassende tocht door Limburg. Met de solexverhuur van Parkhoeve de Middelt bieden wij jullie een ervaring om nooit te vergeten. Slingerend langs de Maas, loopt deze prachtige solexroute dwars door velden en uitgestrekte bossen met onderweg tal van gezellige terrasjes!

We hebben veel solexen, zodat grotere groepen die op zoek zijn naar een leuk uitje kiezen voor solex rijden bij Parkhoeve de Middelt. Solexverhuur is al mogelijk vanaf twee personen. Dus, of jullie nu met een kleine of grote groep willen solex rijden, wij verzorgen jullie uitje met een prachtige solextour door Limburg.

Los te boeken vanaf
€ 35,00 p.p.
Al een arrangement met solexverhuur vanaf
€ 47,00 p.p.

Inclusief brandstof, WA-verzekering en een mooie route. Met een uitstekende service en goed onderhouden oldtimer solexen. Voor grote groepen, maar ook mogelijk vanaf twee personen die in het bezit zijn van een rijbewijs of bromfietsrijbewijs.

Optioneel:

koffie en vlaai
+ € 7,00 p.p.
ijscoupe
+ € 7,50 p.p.
bittergarnituur
+ € 4,50 p.p.

Inbegrepen:

WA-verzekering, brandstof, routekaart

Solex verhuur

Bent u op zoek naar een leuke groepsactiviteit? Denk dan eens aan het huren van een solex en maak een prachtige solexrondrit door Limburg. Een solex is een verstevigde fiets, waarbij je niet hoeft te trappen doordat er een klein motortje boven het voorwiel is gemonteerd. Solex rijden is een populaire groepsactiviteit, maar weet u eigenlijk wel waar de naam van dit nostalgische vervoersmiddel vandaan komt? Vélosolex is de naam van een Frans bedrijf dat zich vooral had toegelegd op de productie van carburateurs, maar beroemd is geworden door de fabricage van rijwielen met een hulpmotor (in de periode van 1946 en 1988). In Nederland werd de naam afgekort tot Solex. Ook in Nederland werden solexen gefabriceerd, in totaal 700.000 vanaf 1948 tot 1967. Vooral in het begin van de jaren 60 waren solexen erg populair in Nederland. Sinds een aantal jaren beleeft de solex een opmars en zien we steeds meer solexen in het straatbeeld.

Solex arrangementen en losse solexverhuur

Solex arrangementen hebben we in alle soorten en jullie kunnen de solex verhuur zo compleet maken als jullie zelf willen. Bij een  solex arrangement wordt de solexverhuur uitgebreid met  lekker eten en een gezellig drankje in de sfeervolle accommodatie van Parkhoeve de Middelt. Ook een combinatie met een extra activiteit is mogelijk, zoals het arrangement Solex en boerengolf, de boerenzeskamp of het arrangement Solex en bubblevoetbal. De tijden van de solexverhuur zijn van 10.00 uur tot 13.00 uur of van 14.00 uur tot 17.00 uur. Informeer op tijd, zodat u verzekerd bent van de solextour naar uw keuze.

Alles goed geregeld bij solexverhuur Limburg

Met meer dan tien jaar ervaring met solexverhuur is Parkhoeve de Middelt een prima adres voor het plannen van een solextocht. Het onderhoud van het machinepark hebben we in eigen beheer en we vinden het belangrijk dat de solexen in goede staat verkeren, zodat de huurder met een goed lopende solex op pad gaat. Parkhoeve de Middelt heeft veel solexen in de verhuur voor groepsuitjes, maar al vanaf twee personen is solexverhuur mogelijk. Het omliggende landschap, in het bosrijke Maasdal met oude dorpskernen en maasdorpen, is een geweldige omgeving om het solex rijden te ervaren. Voor vertrek, krijgen jullie een uitleg over de solexverhuur en over de tocht die jullie gaan rijden. Onze solexen worden prima onderhouden. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan onderweg, dan wordt u snel geholpen, want wij staan bekend om onze goede service. Solexverhuur is mogelijk vanaf 18 jaar en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs of bromfietsrijbewijs. Solexverhuur Limburg is inclusief brandstof, WA-verzekering en routekaart.

Groepsactiviteit

Zijn jullie op zoek naar een leuke groepsactiviteit, dan is solexverhuur Limburg absoluut een aanrader! Trek er samen op uit en ontdek dit prachtige gebied met veel natuurschoon en gezellige dorpjes onderweg. Solex rijden is gezellig en een unieke activiteit om samen te doen. Grote groepen nemen de solex verhuur op groepsactiviteit in hun dagje uit, maar solexverhuur is ook al mogelijk vanaf twee personen. Mensen vinden het een hele belevenis om op een oldtimer snorfiets te rijden. Vaak maken grote groepen gebruik van de solex verhuur en het is dan ook een typische groepsactiviteit. Nostalgie ten top. Dit is ook wat een grote schare fans aanspreekt in de solex. Zo bestaan er zelfs solexclubs, die in clubverband gaan toeren met hun zelf aangeschafte solex. Het voordeel van huren is natuurlijk dat de aanschaf en het onderhoud bij de verhuurder ligt. Wel zo gemakkelijk.

Meer info?

Bent u geïnteresseerd in onze solex verhuur, vraag dan onze brochure aan of bekijk alle mogelijkheden op het arrangementenoverzicht met alle groepsuitjes Limburg. Belt u liever voor een persoonlijk gesprek? Wij zijn bereikbaar op 077-4771247.