Laatst bekeken

boerengolf


Zoeken jullie een leuke buitenactiviteit in het weidse boerenland? Denk dan aan boerengolf! Ideaal als groepsactiviteit voor een gezellige familiedag, bedrijfsuitje of vriendendag. Boerengolf speel je in de weilanden tussen de koeien en iedereen kan meedoen, jong en oud! 

Boerengolf speel je niet op een golfbaan met ‘green’, maar in de weilanden. Ieder team probeert de bal in zo weinig mogelijk slagen in tien holes te slaan. Met een klompclub in de hand pas je alle technieken toe van het echte golf. Met natuurlijke hindernissen, zoals sloten en grazende koeien, terwijl de behendigheid en tactiek van iedere speler wordt getest. Boerengolf is een gezellige activiteit voor een ontspannen dagje uit!

Los te boeken vanaf
€ 13,50 p.p.
Al een arrangement met boerengolf vanaf
€ 21,50 p.p.

Wat heb je nodig voor boerengolf? Gemakkelijke kleding en goed schoeisel om mee door de weilanden te lopen. Boerengolf kunt je spelen met twee, maar ook met 100 personen. Vooraf geven we een uitleg over de spelregels, waarna ieder team een scorelijst, bal en klompclub krijgt en het spel kan beginnen. De speelduur varieert van 1,5 tot twee uur, afhankelijk van de speelsnelheid. Boerengolf kan als losse activiteit worden geboekt (prijs € 13,50 p.p. I kinderen 6 t/m 11 jaar € 9,50 p.p.) of als arrangement. Speciaal voor de kinderen zijn er kinderklompclubs. 

Inbegrepen:

✓ boerengolf materialen

Groepsuitje met boerengolf

Bent u aan de beurt om een groepsuitje te organiseren? Denk dan eens aan Boerengolf. Een leuke, laagdrempelige groepsactiviteit voor jong en oud, voor grote en kleine groepen tot ruim 100 personen. Boerengolf in Limburg is veel meer dan alleen een leuke groepsactiviteit! Bij Parkhoeve de Middelt speel je Boerengolf ook nog eens in een prachtige landelijke omgeving langs de Maas en in het glooiende Maasdal. Genieten van een weids uitzicht en boten die voorbij varen, met om je heen onze Brandrode runderen die in de wei grazen. Tijdens het spel is er genoeg tijd om bij te praten en met elkaar plezier te maken. Kortom, een gezellig groepsuitje voor een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest of familiedag Limburg en vriendenuitjes.

Hoe speel je Boerengolf?

Boerengolf is een teamsport, waarbij ieder team uit hooguit vijf personen bestaat. Binnen het team sla je om beurten met de klompclub en samen met je teamgenoten probeer je de bal in zo weinig mogelijk slagen in tien holes te slaan. Na afloop wordt duidelijk welk team de beste score heeft behaald. Vanaf de afslag wordt de bal zover mogelijk in de goede richting geslagen, waarna het aankomt op goed putten. Na de uitleg krijgt ieder team het boerengolf materiaal, bestaande uit een klompclub, boerengolfbal, en een scorelijst met een plattegrond van de boerengolfbaan. Opgelet, wellicht komt u onderweg de koeien tegen, want de boerengolfbaan is aangelegd in hun wei!

Parkhoeve de Middelt

Teambuilding tussen de koeien in het prachtige Maasdal bij Parkhoeve de Middelt! Maar bij ons op de boerenhoeve speel je niet alleen boerengolf, maar hebben wij nog veel meer in petto voor een gezellig dagje uit. Op het boerderijterras wordt je ontvangen met koffie en Limburgs vlaai, een gezellig drankje of een overheerlijke ijscoupe. De boerenlunch of een BBQ met Boerengolf maken jullie groepsuitje compleet. Zeker als gekozen wordt voor nog een activiteit zoals Solex verhuur of de Boerenzeskamp voor een echte Boerendag. Met meer dan tien jaar ervaring weten we als geen ander wat nodig is voor een geslaagd groepsuitje. Bekijk ons complete aanbod op het arrangementenoverzicht.

Brandrode runderen in Noord-Limburg

Van oudsher kwam het Brandrode rund veel voor in deze streek in Noord Limburg en sinds kort loopt in de omringende landerijen van Parkhoeve de Middelt weer een kudde van dit authentieke ras. De naam van het Brandrode rund verwijst naar de diep rode kleur van hun vacht. Het zijn rustige en vriendelijke dieren voor elkaar en voor de mensen. Onze koeien mogen nog gewoon koe zijn, ofwel we geven ze de ruimte om zich natuurlijk te gedragen en lekker buiten te lopen in de weilanden. Bij Boerengolf Limburg maken jullie kennis met deze bijzondere koeien tijdens een potje boerengolf, wat dit spel tot een hele speciale belevenis maakt.

Klompengolf spelen in Kessel

Klompengolf is een andere naam voor de groepsactiviteit Boerengolf, maar het spel is identiek. De naam zegt het al, met een klomp aan een stok, de klompclub, wordt golf gespeeld. Niet op een officiële golfbaan, maar in de wei. Altijd al klompengolf willen spelen? Dat kan in Kessel bij Parkhoeve de Middelt. De koeien zien uit naar jullie komst! Om te scoren bij Boerengolf, komen een aantal vaardigheden goed van pas. Sla de bal zover mogelijk het veld in en maak een flinke uithaal met de klompclub. Een vaste hand is nodig om de bal gericht in de hole te putten. En niet te vergeten, een goede teamgeest, want Boerengolf is een teamsport en afhankelijk van jullie kwaliteiten zijn jullie ongeveer twee uur aan het spelen.

Meer informatie over Boerengolf

Boerengolf reserveren? Of informeren naar beschikbaarheid? Bel 077-4771247 of reserveer direct en stuur ons het n reserveringsformulier. Boerengolf kan uiteraard worden uitgebreid, voor een leuk groepsuitje met een BBQ of boerenlunch. Alle mogelijkheden bekijken? Ga dan naar het arrangementenoverzicht.