koeien schilderen


Wat is er leuker dan creatief Koeien schilderen op de boerderij? Jullie gaan aan de slag met kwast en verf en maken tijdens de creatieve activiteit Koeien schilderen een koe tot een waar kunstwerk. Niet moeilijk, maar wel erg gezellig! Met tussendoor voldoende tijd om gezellig bij te kletsen over koetjes en kalfjes. Dus, het ideale groepsuitje voor een vrijgezellenfeest met de dames of voor een vriendinnenuitje. Maar ook de heren zijn natuurlijk van harte welkom voor een creatief uitje op de boerderij!

Geïnspireerd door  de International Cow Parade en de echte Hollandse koe, maak jij je eigen kunst koe tijdens de creatieve activiteit koeien schilderen. 

Al een arrangement met koeien schilderen vanaf
€ 30,50 p.p.

Al het materiaal staat voor jullie klaar en na de uitleg gaan jullie zelf aan de slag met kwast en verf. Na het drogen worden de kunstwerken afgelakt voor een mooie glans. Beschilderen jullie liever een paar houten sierklompjes of gaat de voorkeur uit naar een Vrolijk Koeien schilderij? Informeer naar de mogelijkheden. 

Creatief groepsuitje in Limburg

Op zoek naar een gezellig, creatief uitje? Denk eens aan een workshop Koeien schilderen! Geheel in de stijl die bij jou past. Pimp een koe helemaal naar je eigen smaak of versier een paar klompen volgens de laatste mode. Maak uw teamuitje in Limburg compleet door de creatieve workshop koeien schilderen te combineren met een heerlijke Boerenlunch en een andere activiteit, zoals met Boerenzeskamp Limburg of Boerengolf Limburg.

Workshop Koeien schilderen

Geef je creativiteit de vrije hand in een inspirerende, landelijke omgeving. Koeien schilderen is een leuke groepsactiviteit die uitdaagt tot creativiteit en jullie uitnodigt voor een gezellig samenzijn. De koeien in de wei geven voldoende inspiratie. Bij Parkhoeve de Middelt staat alles klaar voor een workshop Koeien schilderen. Ervaring is niet nodig en iedereen zal verbaasd zijn over het resultaat. De workshop Koeien schilderen bieden wij aan voor groepen vanaf tien personen. Na de ontvangst met Limburgse vlaai en de uitleg gaan jullie zelf aan de slag. Na alle inspanning, is het gezellig nakletsen op het terras met een drankje. De beschilderde koeien -of klompen- krijgen jullie natuurlijk mee naar huis.

Combineer Koeien schilderen met Boerengolf!

Een absolute aanrader voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest, is de combinatie van sportief met creatief. Eerst Boerengolf spelen tussen de koeien en vervolgens creatief koeien beschilderen met verf en kwast. Alles compleet verzorgd op onze mooie boerenhoeve, met een ontvangst met koffie en Limburgse vlaai, een smakelijke Boerenlunch en een afsluitend drankje op het terras. Sluit het uitstapje met de groepsactiviteiten Koeien schilderen en Boerengolf af  door samen te kokkerellen rondom de Boerenbakpan of met een boottocht op de Maas met de Pannenkoekenboot. Ook een goedverzorgde all-in Barbecue als afsluiting is mogelijk.

Klompen schilderen in Boerenstijl

Kom voor een vrijgezellenfeest of een vriendinnenuitje eens met iets nieuws! Beleef een creatieve middag klompen schilderen en leer elkaar van een heel andere kant kennen. In onze sfeervolle Boerenhoeve staat de koffie met Limburgse Vlaai voor jullie klaar. Hierna gaan jullie zelf een paar blank houten klompen schilderen. Na deze activiteit serveren wij een drankje op ons Boerderijterras en sluiten jullie af met een groepsfoto als herinnering aan een gezellige middag.

Meer info over de workshop koeien schilderen?

Koeien zijn geweldige dieren om naar te kijken. Creatief koeien schilderen is een populaire workshop en erg geschikt voor een vriendinnendag of vrijgezellenfeest. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden voor de workshop Koeien schilderen of Klomp schilderen? Bel ons en wij garanderen een middag vol gezelligheid en creativiteit.